Kårstämma 2021

Kallelse till Kårstämma 2021 onsdagen den 31 mars kl. 18:00

Det är åter dags för kårstämma för FMCK Skövde.

Vi kommer i år genomföra årsmötet digitalt och då använda Microsoft Teams som säkert många av er använt tidigare.
Du måste anmäla ditt deltagande på årsmötet senast onsdagen den 17/3

Ett bekräftelse-email skickas efter sista anmälningsdag med länk och information om hur mötet går till.

Före årsmötet kommer ni att få möjlighet att koppla upp er och testa hur det går till, så att ni alla känner er bekväma. Information kommer att skickas per e-post efter sista anmälningsdag.

Möteshandlingarna inför kårstämman ligger publicerade här på denna sida längre ner.

Skrivelser eller motioner måste vara styrelsen tillhanda senast den 17/3 genom att maila dem till This is a mailto link.

Vid eventuell röstning sker detta via omvänd acklamation, vilket innebär att mötesordföranden frågar om någon är emot istället för att svara ja. Rösträtt vid kårstämman tillkommer medlem lägst 15 år och som erlagt års-/medlemsavgift.

Vid kårstämman skall styrelseledamöter väljas in. Nomineringar skall skickas till valberedningen på e-post This is a mailto link. Du kan nominera dig själv eller andra medlemmar i kåren. Skicka den nominerades namn, e-postadressmobilnummer och till vilken styrelsepost du önskar nominera denne.

Vi kommer att använda oss av Microsoft Teams och du kan ladda ner en gratis version genom att klicka på nedan länk:

Nedan finner du de dokument som kommer användas under Kårstämman

Vill Du bli medlem i

FMCK Skövde

Klicka här

Här får du svar på de vanligast förekommande frågorna.

Frågor & Svar

MyClub logo

klicka för att logga in

Facebook  Instagram

Hur betalar man avgifter online?
Klicka här för en guide

Postadress: