Kårstämma 2020

Styrelsen kallar FMCK Skövdes medlemmar till kårstämma onsdagen den 4e mars 2020 kl. 18:00 på Soldathemmet i Skövde (länk till karta).

Rösträtt vid kårstämman tillkommer medlem lägst 15 år och som erlagt års-/medlemsavgift.

Vid kårstämman skall styrelseledamöter väljas in. Nomineringar skall skickas till valberedningen på e-post This is a mailto link. Du kan nominera dig själv eller andra medlemmar i kåren. Skicka den nominerades namn, e-postadressmobilnummer och till vilken styrelsepost du önskar nominera denne.

Skrivelser och motioner till kårstämman skall vara styrelsen tillhanda senast onsdagen den 19 februari 2020.

Kåren kommer att bjuda på något att äta och detta kommer att serveras från kl. 17:00, så vänligen se till att vara på plats i god tid då kårstämman börjar kl. 18:00.

ANMÄLAN FÖR ATT ÄTA ÄR NU STÄNGD!

MyClub logo
klicka för att logga in

Vill Du bli medlem i

FMCK Skövde

Klicka här

Hur betalar man avgifter online?
Klicka här för en guide

Postadress: